Újranyitás az Igali-Gyógyfürdőben
2020. május 20.
Örömmel értesítjük kedves vendégeinket,hogy az Igali-Gyógyfürdő 2020.május 29-től újrafogad vendégeket! Kérjük, hogy mindenki legyen szíves elolvasni és betartani a járványveszély miatt kialakításra került új házirendet. A célunk az, hogy a korlátozások ellenére mindenki jól érezze magát és maximális biztonságban tölthesse nálunk szabadidejét.




2020. május 29-től az alábbi nyitva tartással és igénybe vehető szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket:

A fürdő 2020. május 29-től június 30-ig minden nap 9:00 – 18:00 óráig tart nyitva. A délutáni kedvezményes időszak 14:00 órától kezdődik.

Fürdőnkben nincs életkorhoz kötött időkorlát, a fürdő a teljes nyitva tartási időben bárki számára látogató!

A fürdő területén és a fürdőzés közben nem kötelező, de megengedett a maszk viselése.

Érkezés előtt kérjük, hogy tájékozódjanak aktuális jegyárainkról a pénztárban vagy a www.igal.hu honlapon. Fürdőnk normál belépőjegy megvásárlásával látogatható.

Május 29-től üzemelő szabadtéri medencéink:

Két külső félig fedett termál medence (36-38 C)
Belső udvari gyógy-élmény medence (36-38 C)
Külső gyermek medencék (32-34 C)
33 x 16 m-es úszómedence (25 C)
Olasz medence (25 C)

Az üzemelő medencékbe a jogszabályi előírásoknak megfelelően az élményelemeket nem indítjuk el.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a beltéri medencék és a szauna-világ egyelőre zárva tart.

A hárompályás óriáscsúszda június hónapban csak hétvégente üzemel. A csúszda használata minden vendégünk részére ingyenes. A csúszda csak jó idő esetén üzemel.

Gyógy-wellness kezelések
Fürdőnkben korlátozott létszámban ugyan, de normál módon igénybe vehetőek fizetős masszázs szolgáltatások. A kezelést végző személyzet minden esetben maszkban és folyamatos fertőtlenítés mellett végzi a munkát. Kollégáink a gyógy illetve wellness kezeléseket minden esetben külön helyiségben végzik, a maximális fertőtlenítési előírások betartása mellett.

Az OEP által finanszírozott kezelések közül jelenleg csak a medencefürdő és a masszázs vehető igénybe (érvényes kezelőlappal). A masszázsra érkező vendégeknek kötelező a szájmaszk viselése.

Használható sportpályák/játszóterek:
Homokos strandröplabda pálya
Gyermek játszótér
Streetball pálya

Vendégeinket biztosítjuk arról, hogy a fürdő dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önök biztonságban és önfeledten tölthessék az idejüket nálunk, elősegítve ezzel a testi-lelki kikapcsolódás élményét. Vigyázzunk egymásra!

Általános vendég tájékoztató:

A medencéink egy idejű vendégterhelhetőségét (4m2 vízfelület/vendég) folyamatosan ellenőrizzük a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Fürdőnk közel 5 ha-os területén mindenki kellő távolságra talál magának pihenőhelyet. A fürdő területén és a fürdőzés közben nem kötelező, de megengedett a maszk viselése.

1. A pénztár előtt várakozva kérjük, hogy tartsanak 1,5 méter távolságot egymástól és lehetőség szerint viseljenek maszkot. A jegyvásárlás során kérjük, hogy családonként vagy társaságonként lehetőség szerint csak egy személy álljon sorba betartva a 1,5 méteres távolságot az előtte lévő vendégtől. Jegyvásárlás során kérjük, hogy lehetőség szerint kártyával fizessenek.

2. A fürdő területére lépve, mielőtt az épületbe lépnek, kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket (a fürdőből valótávozáskor szintén)

3. A recepció előtt várakozva kérjük, hogy tartsanak 1,5 méter távolságot és lehetőség szerint viseljenek maszkot

4. Kollégáink a recepción az öltözőszekrényeket folyamatosan úgy fogják kiosztani, hogy a vendégeknek lehetőség szerint ne közvetlenül egymás mellett kelljen be illetve kipakolni.

5. Kérjük, hogy mielőtt a medencékhez, kezelésekre mennek, használják az öltözőkben illetve az épületben kihelyezett kézfertőtlenítőket

6. A medencékben való tartózkodás ideje alatt kérjük, hogy az idegen vendégektől lehetőség szerint szíveskedjenek 1,5 métertávolságot tartani

7. A napozó területeken kérjük, hogy idegen vendégektől minimum 4 méter távolságra foglaljanak helyet

8. Kérjük, hogy a fürdő területén belül található vendéglátó egységeknél történő sorban állás alkalmával is szíveskedjenek 1,5 méter távolságot tartani egymástól

9. Amennyiben Ön vagy személyes környezetében valaki beteg, lázas állapotban volt az elmúlt két hétben, akkor kérjük, hogy ne látogassa fürdőnket.

Kollégáink a közösségi tereknél, a mosdóknál, a kezelőhelységeknél illetve a medencéknél is fokozottan figyelnek a tisztaságra és naponta többször fertőtlenítik a felületeket.

Kollégáink a gyógy illetve wellness kezeléseket minden esetben külön helyiségben végzik, a maximális fertőtlenítési előírások betartása mellett. Az OEP által támogatott kezelések közül jelenleg csak a medencefürdő és a gyógy masszázs vehető igénybe. A kezelésre érkező vendégeknek kötelező a szájmaszk viselése.

A fürdő valamennyi munkatársa az előírások szerint maszkot és kesztyűt fog viselni a munkaideje alatt, ezzel is igyekszünk vigyázni Önökre!

Számunkra vendégeink egészsége az első és legfontosabb!
Kérjük, hogy fürdőnkben tartsa be Ön is a járványveszély miatt kialakított új viselkedési előírásokat!

Megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Kellemes pihenést és fürdőzést kívánunk minden kedves vendégünknek!

A nyitás feltételei az esetleges jogszabályi változások miatt némileg változhatnak!
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.