2019. június 25.
Tisztelt ingatlan tulajdonosok!Értesítjük Önöket, hogy Igal Város területén a KHG Nonprofit Kft. az idei évben is lomtalanítást szervez a településünkön 2019. június 25. napján (kedden).
2019. június 20.
10 év után újra verseny az igali pályán! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 2019. Június 30.-án, Igalban megrendezésre kerülő ORSZÁGOS BAJNOKI RONCSDERBY futamra.Látványos futamok, ütközések, borulások, jó hangulat.


2019. június 13.
Július 12-14. között az idei nyár legnagyobb igali bulija Téged is vár! A gondtalan fürdőzés mellett színes színpadi programok, ingyenes esti koncertek, tánc & divatbemutató és vidámpark vár Benneteket!
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdőben idén is több alkalommal tartunk éjszakai fürdőzést, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Ezeken a napokon éjfélig tartó, hosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várjuk kedves vendégeinket. Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Igal Nights - Buli a csillagok alatt

2019. május 2.
Látogasson el pünkösdkor is Igalba és töltse nálunk az év egyik legkedveltebb hosszú hétvégéjét. A kényeztető fürdőzés mellett gyermekprogramokkal, sztárfellépőkkel, zenés medence partival és a 2019-es év első családi napjával várjuk vendégeinket. A külső medencék mellett olyan népszerű előadók lépnek fel, mint: Korda György & Balázs Klári valamint Kovács Kati.
2019. május 2.
Látogasson el május utolsó hétvégéjén is Igalba, ahol a fürdőzés mellett az egész család számára izgalmas programokat és élményteli kikapcsolódást biztosítunk! Star Wars rajongók előnyben lesznek, hiszen vasárnap egy különleges STAR WARS találkozót is szervezünk a fürdőben. Emellett bábszínház, rengeteg ingyenes játéklehetőség várja a vendégeket.
2019. május 1.
Szeretettel várunk mindenkit egy élményteli vasárnapi fürdőzésre, amit ezúttal egy remek hangulatú sváb medencebál tesz még felejthetetlenebbé. Dőljön hátra Európa egyik legjobb gyógyvizében és élvezze a felcsendülő slágerdalokat.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.