Meghívó - Magyarok Kenyere - új kenyér áldás ünnepség
2019. augusztus 13.
Tisztelettel meghívjuk Önt a Magyarok Kenyere program keretében megrendezésre kerülő új kenyér megáldásának ünnepére. Ezzel egy időben Igal, 10 éve kapott városi rangjának jubileumáról is megemlékezünk.

Időpont: 2019. 08.17. Szombat 11:00 óra
Helyszín: Igal, a kempinggel szembeni Fesztiválpark
2019. augusztus 7.
Idén augusztus 17-20. között kerül megrendezésre az Igali Strand Fesztivál, amely a fürdővendégek körében az egyik legnépszerűbb nyári rendezvény. A gondtalan strandolás mellett színes színpadi programokkal, sztárvendégekkel, szinkronúszó bemutatóval, vizes vetélkedővel, éjszakai fürdőzéssel és egy látványos (medencékből is nézhető) tűzijátékkal várjuk kedves vendégeinket!
Választási hirdetmény
2019. augusztus 6.
Hirdetmény az érvényes jelöléshez szükséges ajánlások számáról.
A választási Iroda értesíti a választópolgárokat, és jelölőszervezeteket , hogy a 2019. október 13. napjára kitűzött önkormányzati képviselő és polgármester választáson egyéni listás képviselőjelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 1 %-a jelöltnek ajánlott, polgármester jelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 3%-a jelöltnek ajánlott. Bővebb információ a mellékelt dokumentumban található.
2019. július 22.
A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 10-én, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán lovasbemutatók, csikós párbaj és huszárfelvonulás színesíti majd a programot.
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdőben idén is több alkalommal tartunk éjszakai fürdőzést, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Ezeken a napokon éjfélig tartó, hosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várjuk kedves vendégeinket. Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Igal Nights - Buli a csillagok alatt

2019. május 2.
Látogasson el pünkösdkor is Igalba és töltse nálunk az év egyik legkedveltebb hosszú hétvégéjét. A kényeztető fürdőzés mellett gyermekprogramokkal, sztárfellépőkkel, zenés medence partival és a 2019-es év első családi napjával várjuk vendégeinket. A külső medencék mellett olyan népszerű előadók lépnek fel, mint: Korda György & Balázs Klári valamint Kovács Kati.
2019. május 2.
Látogasson el május utolsó hétvégéjén is Igalba, ahol a fürdőzés mellett az egész család számára izgalmas programokat és élményteli kikapcsolódást biztosítunk! Star Wars rajongók előnyben lesznek, hiszen vasárnap egy különleges STAR WARS találkozót is szervezünk a fürdőben. Emellett bábszínház, rengeteg ingyenes játéklehetőség várja a vendégeket.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.