2018. szeptember 4.
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé vált további intézkedésekről szóló 1364/2018.(VII.27.) Korm. határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.
2018. augusztus 28.
Október 7-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő Igali OktóberFest az Igali-Gyógyfürdőben. Egész nap sörkülönlegességekkel, sörakciókkal és bajor ételekkel várjuk a helyi büfékben. A délután folyamán zenés műsorral, színes népviseletbe öltözött fellépőkkel és hagyományos sramli zenével kedveskedünk a vendégeknek.
Zenés fürdőzés a Senior Együttessel (szeotember 15.)
2018. augusztus 28.
Szeptember 15-én (szombaton) 15:00 -18:00 óra között Önt is várjuk egy kellemes zenés fürdőzésre az Igali-Gyógyfürdőben. Dőljön hátra Európa egyik legjobb gyógyvizében és élvezze a felcsendülő örökzöld slágereket. A jó hangulatról ezúttal a SENIOR EGYÜTTES gondoskodik majd.
2018. július 31.
Idén augusztus 18-20. között kerül megrendezésre az Igali Strand Fesztivál, amely a fürdővendégek körében az egyik legnépszerűbb nyári rendezvény. A gondtalan strandolás mellett színes színpadi programokkal, sztárvendégekkel, szinkronúszó bemutatóval, vizes vetélkedővel, éjszakai fürdőzéssel és egy látványos (medencékből is nézhető) tűzijátékkal várunk Benneteket!
2018. július 31.
A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 11-én (szombaton), immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán huszárfelvonulás és trükklovas bemutatók színesítik majd a programot.
2018. július 31.
Augusztus 11-én (szombaton) szeretettel várunk mindenkit egy forró hangulatú éjszakai fürdőzésre az igali fürdőben. Ezen a napon éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással, remek zenékkel és egy látványos Reinas del Ritmo Brazil tánc és Konga Show várjuk kedves vendégeinket.
2018. július 27.
Az Igali-Gyógyfürdő idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezéséhez, a Strandok Éjszakájához. A fürdő, július 27-én (pénteken) éjfélig tartó hosszabbított nyitva tartással és egy látványos Lézer show-val várja a kedves vendégeket! Buli a csillagok alatt... Igen, nálunk ez is lehetséges!
2018. július 20.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, július 28-án, az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Tökfesztiválon. Tökből készült ételek bemutatása (közel 50 felé), kóstolása, színes programok és egész napos vásári forgatag a fürdő területén.
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.