2019. január 4.
Még csak Január van, de az Igali-Gyógyfürdőben már most az ÉV LEGJOBB CSALÁDI AJÁNLATÁVAL várják a vendégeket! Hétvégén igénybe vehető, egész napos CSALÁDI BELÉPŐK MÁR 2.900 FT-tól...

2018. december 4.
Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor csobbanj Velünk az év utolsó napján is. Ezen a napon nem csak Európa egyik legjobb gyógyvizében, hanem a jó hangulatban is fürdünk! Szilveszter napján 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medencepartira az Igali-Gyógyfürdőben.
2018. november 28.
A korábbi évekhez hasonlóan Igal főtere is ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Az ünnepi időszak alatt nem csak a látványosan feldíszített főtér, hanem változatos programok is várják a városba látogatókat és a helybelieket.
2018. november 1.
Márton-nap alkalmából a kényeztető fürdőzés mellett finom borokkal és libából készült ételekkel, aquafitnessel, testet lelket melengető szauna-szeánszokkal illetve egy remek hangulatú medencebállal várjuk vendégeinket. A jó hangulatról ezúttal a Forever Duo gondoskodik!
2018. október 10.
Igal Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Igal-Fürdő Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatói tisztségének
ellátására.
2018. október 9.
Látogasson el a november eleji hosszú hétvégén is Igalba, ahol a testet-lelket nyugtató fürdőzés mellett élményteli zenés programok is várják.

2018. október 9.
A őszi feltöltődés jegyében, kényeztető programokkal, egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadással, különböző csoportos órákkal (meditáció, vízi torna, Makko Ho, Meridián torna), stresszoldással és egész nap ingyenes kezelésekkel reflexológia - reiki - csontkovácsolás, masszázs) várjuk kedves vendégeinket.
2018. szeptember 26.
Igal Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját az aradi vértanúk kivégzésének 169. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezésre.

Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.