2018. június 29.
Igal Város Önkormányzatának jogszabályi kötelezettségből adódóan 2017. január 01. napjától kötelező csatlakoznia az ASP rendszerhez. Az ASP központhoz történő csatlakozáshoz elengedhetetlenül szükséges a megfelelő infrastrukturális feltételek megteremtése mind hardver, mind pedig szoftver tekintetében.
2018. június 4.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra várjuk vendégeinket.
2018. május 2.
Látogass el pünkösdkor is Igalba és töltsd nálunk az év egyik legkedveltebb hosszú hétvégéjét. A kényeztető fürdőzés mellett gyermekprogramokkal, sztárfellépőkkel, zenés medence partival és a 2018-as év első családi napjával várunk benneteket. A külső medencék mellett Magyarország legnépszerűbb előadói közül Korda György & Balázs Klári valamint az Irigy Hónaljmirigy is fellép ezen a hétvégén.
2018. április 18.
Igal Város Önkormányzata szeretettel meghív minden igali lakost a Városi Majálisra, amely idén 2018. április 30-án (hétfőn), az igali sportpályán kerül megrendezésre.
2018. április 9.
Húsvét után itt az újabb remek alkalom, hogy hosszabb időt töltsünk együtt a családdal és kiszakadjunk picit a rohanó hétköznapok világából. Látogasson el Igalba, Somogy megye egyetlen minősített gyógyhelyére, ahol a fürdőzés mellett igazi tavaszi kényeztetésben és izgalmas programokban lehet része minden korosztálynak.
2018. április 9.
A tavaszi feltöltődés jegyében, kényeztető programokkal, egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadással, különböző csoportos órákkal (meditáció, vízi torna, Makko Ho, Meridián torna), stresszoldással és egész nap ingyenes kezelésekkel (reflexológia - reiki - csontkovácsolás, masszázs) várjuk kedves vendégeinket.
2018. március 18.
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Igal város területén 2018. március 27-én kedden 9-15 óra között az Igali víztorony mosatási munkái miatt nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány várható.
2018. március 3.
Fifty-Fifty kedvezmény (50 év felett 50 % kedvezmény) egész márciusban is MINDEN SZERDÁN az Igali-Gyógyfürdőben! Egész napos belépők már 1.150 Ft-tól...
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.