2017. augusztus 14.
Látogasson el az ünnepi hétvégén Igalba és csobbanjon velünk az izgalmas programok közé! Zenés fürdőzéssel, aqua-fitnesssel, családi és gyermekprogramokkal, szinkronúszó bemutatóval, tűzijátékkal színesített éjszakai fürdőzéssel illetve augusztus 19-én Szabó Ádám harmonikaművész élő koncertjével várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket!
2017. július 6.
Buli a csillagok alatt - éjszakai fürdőzés az Igali-Gyógyfürdőben! Dőljön hátra Európa egyik legjobb gyógyvizében és nézze fürdőzés közben a csodás látványt nyújtó tűzijátékot! Igen, nálunk ez is lehetséges :)A hétvégi időjárástól függetlenül garantáltan a nyár egyik legjobb hangulatú és leglátványosabb éjszakai fürdőzésére várunk mindenkit sok szeretettel augusztus 19-én.
2017. július 5.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2017. július 4.
2017-ben újra IGALI FÜRDŐ NAPOK, a nyár legnagyobb igali fesztiválja! Egész hétvégén színes színpadi és vízi programokkal, vidámparkkal illetve ingyenes esti koncertekkel várjuk a hozzánk ellátogató kedves vendégeket.
2017. május 8.
Május elseje után ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál a pihenésre az egész családnak! A pünkösdi hosszú hétvége alkalmából színes programokkal, sztárfellépőkkel és a 2017-es év első családi napjával várjuk vendégeinket.
2017. május 8.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Gyermeknap alkalmából izgalmas programokkal és különleges kedvezménnyel várjuk a hozzánk ellátogató kicsiket és nagyokat egyaránt.
2017. április 25.
Húsvét után itt az újabb remek alkalom, hogy hosszabb időt töltsünk együtt a családdal és kiszakadjunk picit a rohanó hétköznapok világából. Látogasson el családjával –akár több napra is- Igalba, Somogy megye egyetlen minősített gyógyhelyére, ahol a fürdőzés mellett igazi tavaszi kényeztetésben és izgalmas programokban lehet része minden korosztálynak.
Meghívó - VI. VÁROSI MAJÁLIS
2017. április 24.
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2017. április 29-én (szombaton), az igali sportpályán, immár VI. alkalommal megrendezésre kerülő városi Majálisra. Részletes program a mellékelt plakáton található.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.