ahazletrarol2012001.jpg,
Franciska Portája
Cím: 7275 Igal, József Attila u. 40.
Telefon: 06-20 / 96-09-851
Email: franciskaportaja@gmail.com
Web: www.szallasigal.hu
Tudja milyen gyönyörű Igalban a napfelkelte vagy a csillagos ég? Ha nem akkor jöjjön el Franciska Portájára és élvezze ki a természet adta csodákat. Ez az apartmanház igazi menekülő utat nyújt a civilizáció taposómalma elől, megadva annak minden kényelmét.

Apartmanházunkban négy, külön-bejáratú apartman található, melyből az egyik apartmanunkat mozgáskorlátozott vendégeink is kényelmesen tudják használni.
Az apartmanokban jól felszerelt minikonyha van, hűtőszekrénnyel, mikróval, elektromos főzőlappal, edényekkel, étkészlettel. Ezzel biztosítva az önellátás minden feltételét. A fürdőszobákban épített zuhanyzó és WC van. Minden apartmanhoz külön terasz, kerti bútor, WIFI, Tv tartozik. A kertben lehetőséget biztosítunk szalonnasütésre, tárcsán sütésre és bográcsozásra. A személykocsik számára kényelmes, biztonságos elhelyezést nyújtunk a zárt kertben kialakított parkolóban. Az apartmanok fűthetők, ezért egész évben várjuk vendégeinket. Franciska Portája az Igali Gyógyfürdőtől csak néhány perc kellemes sétára található.

Önnek apartmanházunk lehet a megfelelő hely arra, hogy kicsit elvonuljon a problémák elől, és kiengedje a gőzt.

NTAK regszám: EG20012784
Egyéb szálláshely
Képek
apartmanok006.jpg,
apartmanok004.jpg,
apartmanok001.jpg,
vegyeskepek210.jpg,
vegyeskepek198.jpg,
kerekesszek002.jpg,
Keresés
Webkamera
Webcam
Hőforrás Camping Medico20