Üdülőtulajdonosok részére hulladékszállítási tájékoztató
2020. május 14.
Tisztelt Üdülőtulajdonosok! Örvendetes módon a Koronavírus elmúltával mindenki szabadon tevékenykedhet ingatlanán, ez a kihelyezett hulladékgyűjtő zsákok mennyiségén is meglátszik. Sajnos, Önök közül a tulajdonosok egy része nem rendeltetésszerűen használja a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. –tól megvásárolt „sárga zsákokat”.
Ezeket a zsákokat csak abban az esetben szállítja el a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ingatlanjaik elől, amennyiben a zsák tartalma KOMMUNÁLIS HULLADÉK!Egyéb esetben, a hulladékszállítás elmarad.

Mivel Önöknek a szerződésük kommunális hulladékra szól, így kérjük Önöket, hogy a jövőben egyéb más hulladékot, pl.: zöld-, és fű nyesedéket, aprított ágakat, építési törmeléket ne tegyenek a fent megjelölt zsákokba.

Önkormányzatunk annyit tud ez esetben segíteni Önöknek - hogy a kirakott „álcázott” kommunális hulladék ne rothadjon ingatlanjaik előtt - amennyiben az Igal Szolgáltató Kft.-nél megrendelik azok elszállítását, úgy cégünk tarifája szerint elszállítja azokat.

Érdeklődni:
Telefon: 82/ 372-098;
Email: szolgaltato@igal.hu

Ismételten kérjük, a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy a már normalizálódó életünkben is tartsák be azokat a normákat és kötelezettségeket, amelyeket a hulladéktörvény és az egyéni szerződések előírnak!

A jövőben mindezekhez jó egészséget kívánva Igal Város Önkormányzata nevében Obbás Gyula polgármester.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.