IGALI HULLADÉKUDVAR ÉS ÚJRAHASZNÁLATI KÖZPONT - TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Lakosság! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. által Igal településen 2023.02.03. napján megnyitásra kerül szelektív hulladékgyűjtő udvarunk és újrahasználati központunk. Jelen tájékoztató fontos információkat tartalmaz hulladékudvarink használatáról, elérhetőségeiről, nyitva tartásáról.


Tisztelt Lakosság!

 Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. által Igal településen 2023.02.03. napján megnyitásra kerül szelektív hulladékgyűjtő udvarunk és újrahasználati központunk. Jelen tájékoztató fontos információkat tartalmaz hulladékudvarink használatáról, elérhetőségeiről, nyitva tartásáról.

A szelektív lakossági hulladékgyűjtő udvarok szakképzett személyzet által működtetett, zárt hulladékátvevő helyek, ahol a lakosság által háztartásokban keletkező nem veszélyes és veszélyes hulladékok átvételét és elkülönített gyűjtését végzik.

Hulladékudvaraink csak hulladékfajtánként különválogatott, nem szennyezett és engedélyeinkben szereplő hulladékokat vesznek át a lakosságtól, kizárólag lakossági mennyiségben, díjmentesen.

Igali Hulladékudvar és Újrahasználati Központ címe:
7275 Igal, Szent István u. 900/18. hrsz.,

Telefonszám: +36 30/471-3070

NYITVA TARTÁS:

Páros héten:

Hétfő - ZÁRVA
Kedd 8:00 -12:00
Szerda 8:00 -19:00
Csütörtök - ZÁRVA
Péntek - ZÁRVA
Szombat - ZÁRVA
Vasárnap - ZÁRVA

Páratlan héten:

Hétfő - ZÁRVA
Kedd 8:00 -12:00
Szerda - ZÁRVA
Csütörtök - ZÁRVA
Péntek 8:00 -12:00
Szombat 8:00 -12:00
Vasárnap - ZÁRVA

Kérjük hulladékudvaraink zárva tartása alatt hulladékot az udvar elé, a közterületre ne helyezzenek! Az ilyen cselekedet illegális hulladéklerakásnak minősül, feljelentést von maga után!

A hulladékudvaraink területén a KRESZ szabályai érvényesek. Kérjük, hogy mindig tartsa be a telepi dolgozók utasításait! A hulladékudvarok területén egyidejűleg legfeljebb 3 gépjármű tartózkodhat.

BESZÁLLÍTHATÓ HULLADÉKOK TÍPUSAI:
Hulladékudvarainkban a szokásos életvitel során felhalmozódott, háztartásban keletkező hulladékok helyezhetők el, amelyek a rendszeres házhoz menő hulladékgyűjtési napok során nem kerülnek elszállításra.
Az átvehető hulladékok típusait és mértékét mindig a telepi dolgozónk határozza meg!

Amennyiben többfajta hulladékot szállítanak be egyszerre, úgy hulladéktípusonként külön válogatva pakoljanak fel gépjárművükre, mivel a hulladékudvarokban hulladéktípusonként kell Önöknek lepakolniuk a kijelölt konténerekbe, gyűjtőhelyekre! Kérjük, hogy mindig tartsák be a telepi dolgozók utasításait!

Bővebb információ a leadható anyagokról a mellékelt tájékoztatóban található.


7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu