2020. június 3.
Tisztelt ingatlan tulajdonosok!Értesítjük Önöket, hogy Igal Város területén (belterületen és az üdülőövezetben) a lomtalanítás időpontja 2020. június 23-án (kedden) lesz.
2020. május 20.
Örömmel értesítjük kedves vendégeinket,hogy az Igali-Gyógyfürdő 2020.május 29-től újrafogad vendégeket! Kérjük, hogy mindenki legyen szíves elolvasni és betartani a járványveszély miatt kialakításra került új házirendet. A célunk az, hogy a korlátozások ellenére mindenki jól érezze magát és maximális biztonságban tölthesse nálunk szabadidejét.
2020. május 14.
Tisztelt Üdülőtulajdonosok! Örvendetes módon a Koronavírus elmúltával mindenki szabadon tevékenykedhet ingatlanán, ez a kihelyezett hulladékgyűjtő zsákok mennyiségén is meglátszik. Sajnos, Önök közül a tulajdonosok egy része nem rendeltetésszerűen használja a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. –tól megvásárolt „sárga zsákokat”.
Korona vírussal kapcsolatos lakossági tájékoztató
2020. március 17.
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel kiemelten fontosnak tartjuk a Tisztelt Lakosság minél szélesebb körű tájékoztatását, amelynek érdekében a városi honlapunkon létrehoztunk egy almenüt, ahol próbálunk a korona vírussal kapcsolatban minden szükséges információt elérhetővé tenni. Az alábbi linken érhető el a folyamatosan frissített tartalom: http://www.igal.hu/Varoshaza/Letoltheto-dokumentumok
2020. március 16.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati intézkedéseknek, valamint az Operatív Törzs javaslatainak megfelelően az Igali Közös Önkormányzati Hivatalban a következő intézkedések lépnek életbe 2020. március 16. napjától:
2020. március 9.
Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.
2020. március 3.
Nőnap alkalmából kiemelt figyelmet szentelünk a hölgyeknek ezen a hétvégén! Kedvezményes nőnapi csomagajánlattal alakformáló aquafitness órákkal, nőnapi medencebállal és ingyenes szauna-szeánszokkal várják az Igali-Gyógyfürdőbe ellátogató hölgyeket.
Szökjön ki egy fürdőbe - Február 29-ei Akció
2020. február 24.
Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos "Szökjön ki egy fürdőbe" elnevezésű akciójához, melynek keretén belül február 29-én a kisgyermekes családok részére biztosítunk fél áron fürdőzési lehetőséget az Igali-Gyógyfürdőben.

Az akció keretén belül mindössze 3.450 Ft –ért válthatnak egész napos belépőt a 14 év alatti gyermekkel érkező családok.

A kedvezményes belépőjegyet minimum egy felnőtt és két 14 éven aluli gyermekkel, maximum két felnőtt és három 14 éven aluli gyermekkel érkező családok vehetik igénybe.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és csak február 29-én érvényes.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.