2019. január 11.
Tájékoztatásul közöljük, hogy Igal településen 2019. január 17-én (csütörtökön)
9:00 - 14:00 óra között az ivóvízhálózaton karbantartási munkákat végzünk. A tervezett munkálatok miatt Igal üdülőövezet területén előfordulhat nyomáscsökkenés, átmeneti, időszakos vízhiány.
2019. január 9.
Fifty-Fifty kedvezmény (50 év felett 50 % kedvezmény) február hónapban MINDEN SZERDÁN az Igali-Gyógyfürdőben! Azon vendégeink részére, akik elmúltak 50 évesek és február hónapban, szerdánként ellátogatnak az igali fürdőbe, nekik 50 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt teljes árú belépőjegy árából, így mindössze 1.150 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatásainkat.
2019. január 4.
Még csak Január van, de az Igali-Gyógyfürdőben már most az ÉV LEGJOBB CSALÁDI AJÁNLATÁVAL várják a vendégeket! Hétvégén igénybe vehető, egész napos CSALÁDI BELÉPŐK MÁR 2.900 FT-tól...

2018. december 4.
Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor csobbanj Velünk az év utolsó napján is. Ezen a napon nem csak Európa egyik legjobb gyógyvizében, hanem a jó hangulatban is fürdünk! Szilveszter napján 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medencepartira az Igali-Gyógyfürdőben.
2018. november 28.
A korábbi évekhez hasonlóan Igal főtere is ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Az ünnepi időszak alatt nem csak a látványosan feldíszített főtér, hanem változatos programok is várják a városba látogatókat és a helybelieket.
2018. november 1.
Márton-nap alkalmából a kényeztető fürdőzés mellett finom borokkal és libából készült ételekkel, aquafitnessel, testet lelket melengető szauna-szeánszokkal illetve egy remek hangulatú medencebállal várjuk vendégeinket. A jó hangulatról ezúttal a Forever Duo gondoskodik!
2018. október 10.
Igal Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Igal-Fürdő Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatói tisztségének
ellátására.
2018. október 9.
Látogasson el a november eleji hosszú hétvégén is Igalba, ahol a testet-lelket nyugtató fürdőzés mellett élményteli zenés programok is várják.

Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.