2019. november 20.
A piros ruhás, nagy szakállú télapó december 8-án (vasárnap) érkezik az igali fürdőbe, ahol a legkisebbeknek mikulás napi játszóházzal, bábműsorral, finom ajándékokkal kedveskedünk. Emellett zenés aquafitness órákkal és ünnepi szauna szeánszokkal is várjuk a vendégeket az immár karácsonyi hangulatba öltöztetett fürdőnkben.Ezen a napon a 10 ÉV ALATTI GYERMEKEKNEK INGYENES BELÉPÉST biztosítunk a fürdőbe.

2019. november 4.
Igal Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy az idei szociális tűzifa programban 118 m3 tűzifa kiosztására lett jogosult az Önkormányzat. A kérelmeket 2019.november 13. napjáig lehet benyújtani az Igali Közös Önkormányzati Hivatalba.
2019. október 25.
Somogy Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Igali Közös Önkormányzati Hivatal aljegyző munkakör betöltésére.
2019. október 14.
1989-ben kezdődött a Csodák Éve. Ünnepeljünk együtt október 27-én az Igali-Gyógyfürdőben egy nagyszabású ingyenes Szabadságkoncerten! 14:00 órától Nagy Feró és a Beatrice ad 90 perces élő koncertet a fürdőben felállított rendezvénysátorban.

2019. október 8.
Halloween alkalmából hátborzongatóan jó programmal és meghosszabbított nyitva tartással 9:00 –22:00 óráig várjuk vendégeinket október 26-án, az Igali-Gyógyfürdőben.
Szálláshely üzemeltetők figyelmébe
2019. szeptember 20.
Tisztelettel kérjük a helyi szállásadókat, hogy a szálláshely üzemeltetéssel kapcsolatosan bekövetkező 2019. évi változásokat a mellékelt dokumentum alapján szíveskedjenek elvégezni.
Igal Históriája - Megvásárolható kiadvány
2019. szeptember 18.
IGAL HISTÓRIÁJA a középkortól napjainkig két kötetben jelent meg Budainé szerkesztésében, az önkormányzat kiadásában. A közel ezeroldalas könyv és a hozzátartozó CD lemez tartalmazza Igal és az Igali járásról összegyűjtött írásos dokumentációt valamint fellelhető hanganyagot, amely megvásárolható az igali Arany János Művelődési Házban 3000 Ft-ért.
Választási hirdetmény
2019. augusztus 6.
Hirdetmény az érvényes jelöléshez szükséges ajánlások számáról.
A választási Iroda értesíti a választópolgárokat, és jelölőszervezeteket , hogy a 2019. október 13. napjára kitűzött önkormányzati képviselő és polgármester választáson egyéni listás képviselőjelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 1 %-a jelöltnek ajánlott, polgármester jelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 3%-a jelöltnek ajánlott. Bővebb információ a mellékelt dokumentumban található.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.