Megközelíthetőség

Igal szerencsés fekvésének köszönhetően minden irányból könnyen megközelíthető. A megyeszékhely Kaposvár 25 km, de a Balaton déli partja is csupán 40km-re található Igaltól.


Autóval:

Budapest irányából az M7-es autópályáról a kőröshegyi völgyhíd előtt, a Bálványosi lehajtónál kell lefordulni, ahol Kaposvár felé kell venni az útirányt. A jó minőségű közutaknak hála a Balaton és Pécs irányából érkezők is gyorsan elérhetik városunkat.


Vonattal:

A MÁV menetrend szerint indít járatokat Kaposvárra, amely a legközelebbi nagyobb megállóhely, innen közvetlen autóbusz járatok indulnak Igalba.
Menetrend és jegyárak a www.mav-start.hu oldalon.


Busszal:

Az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető Igal, hiszen Budapestről, a népligeti buszpályaudvarról minden nap közvetlen járat indul Igalon át Kaposvárra. Ha átszállással érkeznek az ország távolabbi pontjáról, akkor is könnyű helyzetben vannak, hiszen Kaposvárról és Siófokról is sűrűn közlekednek járatok Igalon át.
Menetrend és jegyárak a www.volan.hu oldalon.


Repülővel:

Budapesten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér minden kontinensről fogad légi járatokat.

Bővebb információ a www.bud.hu oldalon.

A Balaton szomszédságában fekvő sármelléki Hévíz-Balaton reptér áprilistól fogad járatokat Düsseldorfból, Hamburgból és Frankfurtból.

Bővebb információ a www.hevizairport.com oldalon.


7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu