Igali Gyógyfürdő

Az igali fürdő története a múlt század negyvenes éveire vezethető vissza, ekkor kezdődtek ugyanis az első fúrások a régi vásártér területén.

Bővebb tartalomért kattintson a Gyógyfürdő honlapjára!

Az Igali-Gyógyfürdő a Dél-Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, amely immár több mint 60 éves múltra tekint vissza és egész éven át várja a pihenni valamint a gyógyulni vágyó vendégeket.   

A fürdőben 13 medence található melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását.

Fürdőnk a nyári időszakban különböző hőmérsékletű és mélységű strandmedencékkel, sportpályákkal, egy 50 méter hosszú óriáscsúszdával, több generációs játszótérrel és számtalan étkezési lehetőséggel várja a strandolás szerelmeseit. A téli időszakban 7 medence illetve szauna-világ áll a vendégek rendelkezésére. 

A gondtalan családi fürdőzés mellett egész évben színes programokkal várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket, melyek közt megtalálhatóak: családi napok, éjszakai fürdőzések, zenés programok, gasztronómiai és tematikus rendezvények.

Varázslatos gyógyerő 651 méter mélyről 

A 651 m méter mélységből feltörő 81°C-os csodálatos gyógyhatással rendelkező gyógyvíz, amely rendkívül magas (10.358 mg/liter) oldott ásványi anyagot tartalmaz, Európa legjobbjai közt van számon tartva. Ezt talán mi sem bizonyítja jobban az elégedetten távozó fürdővendégeknél, hogy számtalan már-már kilátástalannak hitt gyógyulás, baleset utáni felépülés vagy éppen gyermekáldás köszönheti valóságalapját a gyógyvíz jótékony hatásának.

A fürdő több egészségügyi szakembert alkalmaz, akik magas szakmai tudásukkal és sok éves tapasztalatukkal segítik elő a mielőbbi felépülést vagy éppen a testi-lelki felfrissülést. A többféle igénybe vehető gyógy illetve wellness kezelés közül minden idelátogató vendég megtalálja a számára legmegfelelőbbet.  

Családias hangulatú fürdőnkben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. Évente több, mint 200.000 látogató keresi fel a fürdőt. Fedezze fel Ön is Igalt és az igali gyógyvíz kivételes adottságait!

7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu