IGALI HULLADÉKUDVAR ÉS ÚJRAHASZNÁLATI KÖZPONT - TÁJÉKOZTATÓ
2023. január 30.
Tisztelt Lakosság! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. által Igal településen 2023.02.03. napján megnyitásra kerül szelektív hulladékgyűjtő udvarunk és újrahasználati központunk. Jelen tájékoztató fontos információkat tartalmaz hulladékudvarink használatáról, elérhetőségeiről, nyitva tartásáról.

A szelektív lakossági hulladékgyűjtő udvarok szakképzett személyzet által működtetett, zárt hulladékátvevő helyek, ahol a lakosság által háztartásokban keletkező nem veszélyes és veszélyes hulladékok átvételét és elkülönített gyűjtését végzik.

Hulladékudvaraink csak hulladékfajtánként különválogatott, nem szennyezett és engedélyeinkben szereplő hulladékokat vesznek át a lakosságtól, kizárólag lakossági mennyiségben, díjmentesen.

Igali Hulladékudvar és Újrahasználati Központ címe:
7275 Igal, Szent István u. 900/18. hrsz.,

Telefonszám: +36 30/471-3070

NYITVA TARTÁS:

Páros héten:

Hétfő - ZÁRVA
Kedd 8:00 -12:00
Szerda 8:00 -19:00
Csütörtök - ZÁRVA
Péntek - ZÁRVA
Szombat - ZÁRVA
Vasárnap - ZÁRVA

Páratlan héten:

Hétfő - ZÁRVA
Kedd 8:00 -12:00
Szerda - ZÁRVA
Csütörtök - ZÁRVA
Péntek 8:00 -12:00
Szombat 8:00 -12:00
Vasárnap - ZÁRVA

Kérjük hulladékudvaraink zárva tartása alatt hulladékot az udvar elé, a közterületre ne helyezzenek! Az ilyen cselekedet illegális hulladéklerakásnak minősül, feljelentést von maga után!

A hulladékudvaraink területén a KRESZ szabályai érvényesek. Kérjük, hogy mindig tartsa be a telepi dolgozók utasításait! A hulladékudvarok területén egyidejűleg legfeljebb 3 gépjármű tartózkodhat.

BESZÁLLÍTHATÓ HULLADÉKOK TÍPUSAI:
Hulladékudvarainkban a szokásos életvitel során felhalmozódott, háztartásban keletkező hulladékok helyezhetők el, amelyek a rendszeres házhoz menő hulladékgyűjtési napok során nem kerülnek elszállításra.
Az átvehető hulladékok típusait és mértékét mindig a telepi dolgozónk határozza meg!

Amennyiben többfajta hulladékot szállítanak be egyszerre, úgy hulladéktípusonként külön válogatva pakoljanak fel gépjárművükre, mivel a hulladékudvarokban hulladéktípusonként kell Önöknek lepakolniuk a kijelölt konténerekbe, gyűjtőhelyekre! Kérjük, hogy mindig tartsák be a telepi dolgozók utasításait!

Bővebb információ a leadható anyagokról a mellékelt tájékoztatóban található.


Letölthető fájlok:
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.