2016. március 24.
Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy az EON korszerűsítést hajt végre igali hálózatán. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.
2016. március 23.
A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat. A veszélyt egyrészről a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz. Kockázatot jelenthet a gondatlanság is, a szabadban keletkezett tüzek 99 százalékát emberek okozzák.
2016. március 18.
Pihenés, kikapcsolódás, színes programok az egész családnak - jöjjön el és töltse a Húsvéti ünnepeket Igalban! Vidám gyerekprogramokkal, élő nyuszi simogatással, tojásdíszítéssel, családi tojásvadászattal, különleges zenés műsorral valamint egy remek hangulatú medence bállal várjuk kedves vendégeinket a húsvéti ünnepek ideje alatt.
2016. március 10.
Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy Igal településen a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést kéthetente hétfőn végzik, minden páratlan héten. Az első gyűjtési nap:
2016. március 14. (hétfő)
2016. március 8.
Töltődjön fel az év első hosszú hétvégéjén Igalban! Meghosszabbított nyitva tartással, minden korosztály számára érdekes programokkal és természetesen Európa egyik legjobb gyógyvizével vár minden kedves vendéget az Igali-Gyógyfürdő!
2016. március 1.
Igal város Önkormányzatának Képviselő Testülete tisztelettel meghívja Önt az 1848-49-es Forradalom- és Szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésre 2016. március 14-én, 17:00 órai kezdettel a Templom kertbe, eső esetén a Művelődési Házba.
2016. február 26.
Örömmel értesítjük a kedves lakosságot, hogy a tavalyi sikeres megjelenéseket követően idén is több nagy, országos jelentőségű turisztikai kiállításon népszerűsítjük Igalt és a gyógyfürdőt.
2016. február 17.
Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Fürdőszövetség által szervezett országos akcióhoz, melynek keretén belül február 29-én, a kezdeményezésben résztvevő fürdők 50%-os kedvezményt biztosítanak bizonyos szolgáltatásaikból.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.