2018. július 31.
A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 11-én (szombaton), immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán huszárfelvonulás és trükklovas bemutatók színesítik majd a programot.
2018. július 31.
Augusztus 11-én (szombaton) szeretettel várunk mindenkit egy forró hangulatú éjszakai fürdőzésre az igali fürdőben. Ezen a napon éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással, remek zenékkel és egy látványos Reinas del Ritmo Brazil tánc és Konga Show várjuk kedves vendégeinket.
2018. július 27.
Az Igali-Gyógyfürdő idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezéséhez, a Strandok Éjszakájához. A fürdő, július 27-én (pénteken) éjfélig tartó hosszabbított nyitva tartással és egy látványos Lézer show-val várja a kedves vendégeket! Buli a csillagok alatt... Igen, nálunk ez is lehetséges!
2018. július 20.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, július 28-án, az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Tökfesztiválon. Tökből készült ételek bemutatása (közel 50 felé), kóstolása, színes programok és egész napos vásári forgatag a fürdő területén.
2018. június 29.
Igal Város Önkormányzatának jogszabályi kötelezettségből adódóan 2017. január 01. napjától kötelező csatlakoznia az ASP rendszerhez. Az ASP központhoz történő csatlakozáshoz elengedhetetlenül szükséges a megfelelő infrastrukturális feltételek megteremtése mind hardver, mind pedig szoftver tekintetében.
2018. június 4.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra várjuk vendégeinket.
2018. május 2.
Látogass el pünkösdkor is Igalba és töltsd nálunk az év egyik legkedveltebb hosszú hétvégéjét. A kényeztető fürdőzés mellett gyermekprogramokkal, sztárfellépőkkel, zenés medence partival és a 2018-as év első családi napjával várunk benneteket. A külső medencék mellett Magyarország legnépszerűbb előadói közül Korda György & Balázs Klári valamint az Irigy Hónaljmirigy is fellép ezen a hétvégén.
2018. április 18.
Igal Város Önkormányzata szeretettel meghív minden igali lakost a Városi Majálisra, amely idén 2018. április 30-án (hétfőn), az igali sportpályán kerül megrendezésre.
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.