2017. szeptember 4.
Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt és felvonulót a 2017. szeptember 16-án, szombaton délután 14:00 órakor kezdődő hagyományőrző Szüreti Felvonulásunkra.
2017. szeptember 3.
Szeptember 17-én szeretettel várjuk Önt is egy kellemes zenés fürdőzésre a külső termál medencéknél. A jó hangulatról a Feeling Együttes gondoskodik, amely Magyarország egyik legjobb party zenekaraként van számontartva.
2017. augusztus 22.
Tisztelt ingatlantulajdonosok és használók!Az Önkormányzat szervezésében és megbízásából a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft Igal településen 2017. augusztus 31-én lomtalanítást fog végezni.
2017. augusztus 14.
Látogasson el az ünnepi hétvégén Igalba és csobbanjon velünk az izgalmas programok közé! Zenés fürdőzéssel, aqua-fitnesssel, családi és gyermekprogramokkal, szinkronúszó bemutatóval, tűzijátékkal színesített éjszakai fürdőzéssel illetve augusztus 19-én Szabó Ádám harmonikaművész élő koncertjével várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket!
2017. július 6.
Buli a csillagok alatt - éjszakai fürdőzés az Igali-Gyógyfürdőben! Dőljön hátra Európa egyik legjobb gyógyvizében és nézze fürdőzés közben a csodás látványt nyújtó tűzijátékot! Igen, nálunk ez is lehetséges :)A hétvégi időjárástól függetlenül garantáltan a nyár egyik legjobb hangulatú és leglátványosabb éjszakai fürdőzésére várunk mindenkit sok szeretettel augusztus 19-én.
2017. július 5.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2017. július 4.
2017-ben újra IGALI FÜRDŐ NAPOK, a nyár legnagyobb igali fesztiválja! Egész hétvégén színes színpadi és vízi programokkal, vidámparkkal illetve ingyenes esti koncertekkel várjuk a hozzánk ellátogató kedves vendégeket.
2017. május 8.
Május elseje után ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál a pihenésre az egész családnak! A pünkösdi hosszú hétvége alkalmából színes programokkal, sztárfellépőkkel és a 2017-es év első családi napjával várjuk vendégeinket.
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.