2019. március 8.
Fifty-Fifty kedvezmény (50 év felett 50 % kedvezmény) Márciusban is MINDEN SZERDÁN az Igali-Gyógyfürdőben! Azon vendégeink részére, akik elmúltak 50 évesek és március hónapban, szerdánként ellátogatnak az igali fürdőbe, nekik 50 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt teljes árú belépőjegy árából, így mindössze 1.150 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatásainkat.
2019. március 7.
Az Igali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai 2019. március 7-én, ünnepélyes keretek az igali Templom téren vehették át azt az igazolást, amely immár hivatalosan is feljogosítja az igali egységet az önálló beavatkozásra. Gratulálunk az igali önkéntes tűzoltóknak, akik mostantól már önállóan is végezhetnek mentési és kárelhárítási feladatokat Igal, Ráksi, Kazsok, Bonnya, Kisbárapáti és Fiad településeken.
2019. március 4.
Igal Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc tiszteletére rendezett megemlékezésre.
Álláshirdetés - Igal Szolgáltató Kft.
2019. február 7.
Igal Szolgáltató Kft. keres szakirányú végzettséggel, kőműves, festő, burkoló, lakatos munkavállalót.
Munkavégzés helye: Igal. Bérezés megegyezés szerint.
Érdeklődni a 30/869-0533 telefonszámon.
2019. január 29.
Valentin nap alkalmából különleges programokkal és kényeztető csomagajánlattal kedveskedünk a hozzánk ellátogató vendégeknek, február 16-án és 17-én. A pihenést aqua-fitness órákkal, izgalmas szauna szeánszokkal, zenés fürdőzéssel valamint Kökény Attila koncertjével tesszük még felejthetetlenebbé!
2019. január 4.
Még csak Január van, de az Igali-Gyógyfürdőben már most az ÉV LEGJOBB CSALÁDI AJÁNLATÁVAL várják a vendégeket! Hétvégén igénybe vehető, egész napos CSALÁDI BELÉPŐK MÁR 2.900 FT-tól...

2018. december 4.
Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor csobbanj Velünk az év utolsó napján is. Ezen a napon nem csak Európa egyik legjobb gyógyvizében, hanem a jó hangulatban is fürdünk! Szilveszter napján 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medencepartira az Igali-Gyógyfürdőben.
2018. november 28.
A korábbi évekhez hasonlóan Igal főtere is ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Az ünnepi időszak alatt nem csak a látványosan feldíszített főtér, hanem változatos programok is várják a városba látogatókat és a helybelieket.
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.