Igal Históriája - Megvásárolható kiadvány
2020. április 4.
IGAL HISTÓRIÁJA a középkortól napjainkig két kötetben jelent meg Budainé szerkesztésében, az önkormányzat kiadásában. A közel ezeroldalas könyv és a hozzátartozó CD lemez tartalmazza Igal és az Igali járásról összegyűjtött írásos dokumentációt valamint fellelhető hanganyagot, amely megvásárolható az igali Arany János Művelődési Házban 3000 Ft-ért.
Korona vírussal kapcsolatos lakossági tájékoztató
2020. március 17.
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel kiemelten fontosnak tartjuk a Tisztelt Lakosság minél szélesebb körű tájékoztatását, amelynek érdekében a városi honlapunkon létrehoztunk egy almenüt, ahol próbálunk a korona vírussal kapcsolatban minden szükséges információt elérhetővé tenni. Az alábbi linken érhető el a folyamatosan frissített tartalom: http://www.igal.hu/Varoshaza/Letoltheto-dokumentumok
2020. március 16.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati intézkedéseknek, valamint az Operatív Törzs javaslatainak megfelelően az Igali Közös Önkormányzati Hivatalban a következő intézkedések lépnek életbe 2020. március 16. napjától:
2020. március 9.
Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.
2020. március 3.
Nőnap alkalmából kiemelt figyelmet szentelünk a hölgyeknek ezen a hétvégén! Kedvezményes nőnapi csomagajánlattal alakformáló aquafitness órákkal, nőnapi medencebállal és ingyenes szauna-szeánszokkal várják az Igali-Gyógyfürdőbe ellátogató hölgyeket.
Szökjön ki egy fürdőbe - Február 29-ei Akció
2020. február 24.
Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos "Szökjön ki egy fürdőbe" elnevezésű akciójához, melynek keretén belül február 29-én a kisgyermekes családok részére biztosítunk fél áron fürdőzési lehetőséget az Igali-Gyógyfürdőben.

Az akció keretén belül mindössze 3.450 Ft –ért válthatnak egész napos belépőt a 14 év alatti gyermekkel érkező családok.

A kedvezményes belépőjegyet minimum egy felnőtt és két 14 éven aluli gyermekkel, maximum két felnőtt és három 14 éven aluli gyermekkel érkező családok vehetik igénybe.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és csak február 29-én érvényes.
Igali Önkormányzati Étterem ajánlata
2020. február 18.
Jól felszerelt igali éttermünkben vállaljuk: Esküvők * Ballagások * Családi-baráti összejövetelek * Céges rendezvények teljes körű lebonyolítását! Éttermünkben napi menü rendelésre is van lehetőség. Emellett vállaljuk hidegtálak elkészítését és kiszállítását Igalban és környékén. Keressen minket bizalommal!

Elérhetőség:
Igal Szolgáltató Kft.
7275 Igal, Farkas János utca 2.
Tel.: +36 30/609-4246
2020. január 3.
Azon vendégeink részére, akik elmúltak 50 évesek és FEBRUÁR illetve MÁRCIUS hónapban szerdánként ellátogatnak az igali fürdőbe, nekik 50 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt teljes árú belépőjegy árából, így mindössze 1.150 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatásainkat.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.