2020. március 9.
Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet SMS-ben vagy egyéb módon eljuttatni a NAV-hoz március 16-áig.
2020. március 3.
Nőnap alkalmából kiemelt figyelmet szentelünk a hölgyeknek ezen a hétvégén! Kedvezményes nőnapi csomagajánlattal alakformáló aquafitness órákkal, nőnapi medencebállal és ingyenes szauna-szeánszokkal várják az Igali-Gyógyfürdőbe ellátogató hölgyeket.
Szökjön ki egy fürdőbe - Február 29-ei Akció
2020. február 24.
Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos "Szökjön ki egy fürdőbe" elnevezésű akciójához, melynek keretén belül február 29-én a kisgyermekes családok részére biztosítunk fél áron fürdőzési lehetőséget az Igali-Gyógyfürdőben.

Az akció keretén belül mindössze 3.450 Ft –ért válthatnak egész napos belépőt a 14 év alatti gyermekkel érkező családok.

A kedvezményes belépőjegyet minimum egy felnőtt és két 14 éven aluli gyermekkel, maximum két felnőtt és három 14 éven aluli gyermekkel érkező családok vehetik igénybe.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és csak február 29-én érvényes.
Igali Önkormányzati Étterem ajánlata
2020. február 18.
Jól felszerelt igali éttermünkben vállaljuk: Esküvők * Ballagások * Családi-baráti összejövetelek * Céges rendezvények teljes körű lebonyolítását! Éttermünkben napi menü rendelésre is van lehetőség. Emellett vállaljuk hidegtálak elkészítését és kiszállítását Igalban és környékén. Keressen minket bizalommal!

Elérhetőség:
Igal Szolgáltató Kft.
7275 Igal, Farkas János utca 2.
Tel.: +36 30/609-4246
2020. január 3.
Azon vendégeink részére, akik elmúltak 50 évesek és FEBRUÁR illetve MÁRCIUS hónapban szerdánként ellátogatnak az igali fürdőbe, nekik 50 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt teljes árú belépőjegy árából, így mindössze 1.150 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatásainkat.
2020. január 2.
Tisztelt Szálláshely Üzemeltetők!
A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshelyüzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendeletben (továbbiakban: Korm. rendelet) 2019. június 28. napjától jelentős változások léptek életbe, melyek alapvetően befolyásolják a tevékenység jogszabályszerű gyakorlását.
2019. december 12.
Várjuk együtt a karácsonyt!Szeretettel meghívjuk Önt és Kedves Családját a VÁROSI KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGÜNKRE, amely 2019.december 20-án 17:00 órakor kerül megrendezésre az Arany János Művelődési házban és a Templom téren.
2019. december 2.
Keressük Igal legszebb, karácsonyi díszbe öltözött házát, udvarát. A legszebben feldíszített ház címet 2019. december 20-án, a városi karácsonyi ünnepségen adjuk át!
Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.