2017. november 6.
November 18-án és 19-én Szauna Maratont rendezünk az Igali-Gyógyfürdőben. Ezen a hétvégén 4 szaunamester összesen 15 különleges szeánszot fog tartani, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt! A felöntésekre a nagyobbik finn szaunában kerül majd sor.
2017. október 9.
Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy városunk Polgármesteri Hivatala az elmúlt napokban elkezdte Igal hosszú távú fejlesztési irányait meghatározó Településfejlesztési Koncepciójának, valamint a középtávon, azaz a következő öt-tíz évben szükséges beavatkozásokat, fejlesztéseket tartalmazó Integrált Településfejlesztési Stratégiának a kidolgozását.
2017. október 8.
GINOP-6.1.2-15 „Digitális szakadék csökkentése”projekt keretein belül.
2017. szeptember 7.
A tavalyi nagy siker után, idén második alkalommal kerül megrendezésre az Igali OktóberFest. Egész nap sörkülönlegességekkel, sörakciókkal és bajor ételekkel várjuk a helyi büfékben. A délután folyamán zenés műsorral, színes népviseletbe öltözött fellépőkkel és hagyományos sramli zenével kedveskedünk a vendégeknek.
2017. szeptember 4.
Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt és felvonulót a 2017. szeptember 16-án, szombaton délután 14:00 órakor kezdődő hagyományőrző Szüreti Felvonulásunkra.
2017. szeptember 3.
Szeptember 17-én szeretettel várjuk Önt is egy kellemes zenés fürdőzésre a külső termál medencéknél. A jó hangulatról a Feeling Együttes gondoskodik, amely Magyarország egyik legjobb party zenekaraként van számontartva.
2017. augusztus 22.
Tisztelt ingatlantulajdonosok és használók!Az Önkormányzat szervezésében és megbízásából a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft Igal településen 2017. augusztus 31-én lomtalanítást fog végezni.
2017. augusztus 14.
Látogasson el az ünnepi hétvégén Igalba és csobbanjon velünk az izgalmas programok közé! Zenés fürdőzéssel, aqua-fitnesssel, családi és gyermekprogramokkal, szinkronúszó bemutatóval, tűzijátékkal színesített éjszakai fürdőzéssel illetve augusztus 19-én Szabó Ádám harmonikaművész élő koncertjével várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket!
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.