2019. október 25.
Somogy Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Igali Közös Önkormányzati Hivatal aljegyző munkakör betöltésére.
2019. október 14.
1989-ben kezdődött a Csodák Éve. Ünnepeljünk együtt október 27-én az Igali-Gyógyfürdőben egy nagyszabású ingyenes Szabadságkoncerten! 14:00 órától Nagy Feró és a Beatrice ad 90 perces élő koncertet a fürdőben felállított rendezvénysátorban.

2019. október 8.
Halloween alkalmából hátborzongatóan jó programmal és meghosszabbított nyitva tartással 9:00 –22:00 óráig várjuk vendégeinket október 26-án, az Igali-Gyógyfürdőben.
Szálláshely üzemeltetők figyelmébe
2019. szeptember 20.
Tisztelettel kérjük a helyi szállásadókat, hogy a szálláshely üzemeltetéssel kapcsolatosan bekövetkező 2019. évi változásokat a mellékelt dokumentum alapján szíveskedjenek elvégezni.
Választási hirdetmény
2019. augusztus 6.
Hirdetmény az érvényes jelöléshez szükséges ajánlások számáról.
A választási Iroda értesíti a választópolgárokat, és jelölőszervezeteket , hogy a 2019. október 13. napjára kitűzött önkormányzati képviselő és polgármester választáson egyéni listás képviselőjelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 1 %-a jelöltnek ajánlott, polgármester jelölt az, akit a település választópolgárainak legalább 3%-a jelöltnek ajánlott. Bővebb információ a mellékelt dokumentumban található.
2019. július 22.
A nagyszabású, ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 10-én, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a fürdő melletti fesztivál parkban. A délután folyamán lovasbemutatók, csikós párbaj és huszárfelvonulás színesíti majd a programot.
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdő nem csak a csodákra képes gyógyvizéről, hanem családbarát szolgáltatásairól is messze földön híres. Az idei évben szeretnénk ezt a jó hírünket tovább öregbíteni, ezért a szezon folyamán több alkalommal is családi vasárnapokra hívunk Benneteket.
2019. június 13.
Az Igali-Gyógyfürdőben idén is több alkalommal tartunk éjszakai fürdőzést, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Ezeken a napokon éjfélig tartó, hosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várjuk kedves vendégeinket. Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Igal Nights - Buli a csillagok alatt

Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.