2018. december 4.
Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor csobbanj Velünk az év utolsó napján is. Ezen a napon nem csak Európa egyik legjobb gyógyvizében, hanem a jó hangulatban is fürdünk! Szilveszter napján 9:00 órától 15:00 óráig várunk Téged is egy fergeteges medencepartira az Igali-Gyógyfürdőben.
2018. november 28.
A korábbi évekhez hasonlóan Igal főtere is ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakban. Az ünnepi időszak alatt nem csak a látványosan feldíszített főtér, hanem változatos programok is várják a városba látogatókat és a helybelieket.
2018. november 1.
Márton-nap alkalmából a kényeztető fürdőzés mellett finom borokkal és libából készült ételekkel, aquafitnessel, testet lelket melengető szauna-szeánszokkal illetve egy remek hangulatú medencebállal várjuk vendégeinket. A jó hangulatról ezúttal a Forever Duo gondoskodik!
2018. október 10.
Igal Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet a tulajdonában lévő Igal-Fürdő Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatói tisztségének
ellátására.
2018. október 9.
Látogasson el a november eleji hosszú hétvégén is Igalba, ahol a testet-lelket nyugtató fürdőzés mellett élményteli zenés programok is várják.

2018. október 9.
A őszi feltöltődés jegyében, kényeztető programokkal, egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadással, különböző csoportos órákkal (meditáció, vízi torna, Makko Ho, Meridián torna), stresszoldással és egész nap ingyenes kezelésekkel reflexológia - reiki - csontkovácsolás, masszázs) várjuk kedves vendégeinket.
2018. szeptember 26.
Igal Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját az aradi vértanúk kivégzésének 169. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezésre.

2018. szeptember 26.
Igal Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából megrendezett ünnepi megemlékezésre.

Keresés
Webkamera
Webcam
Hirdetés
Pek-Snack Kft.