Masolat-DSC0919.jpg,
Arany János Művelődési Ház
Cím: Szent István u. 89.
Telefon: 82/333-402
Fax: 82/333-403
Email: ikszt@igal.hu
Web: http://www.facebook.com/aranyjanos.muvelodesihaz.7
ARANY JÁNOS MŰVELŐDÉSI HÁZ
Az Igali Arany János Művelődési Ház 2012.07.19-én került átadásra. Intézményünk az Igali ÁMK tagintézményeként működik.

Művelődési házunk több szolgáltatásnak is helyszínt biztosít.
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat egy munkatársa havonta egy alkalommal fogadóórát tart. Falugazdászunk minden kedden 11:30-tól 12:15-ig fogadja az érdeklődőket.

A Teleházban ingyenes Internet hozzáférési lehetőség van mindenki számára.

Nyitvatartási idő:
Hétfő-csütörtök: 13-16-ig
Péntek-szombat: 13-20-ig
Vasárnap: 13-17:30-ig

A teleház mellett olvasó-és játszósarkot alakítottunk ki. A folyóirat- és könyvállományt a városi könyvtár segítségével rendszeresen változtatjuk.
Ezeken kívül fontosnak tartjuk, hogy minden korosztályhoz forduljunk és minél több igényt ki tudjunk elégíteni, ami az emberek szabadidejének hasznos eltöltését segíti.
Intézményünk a 2012.08.11-én megalakult Baba-Mama Klub találkozóinak is otthont nyújt. A fiatal szülők, illetve leendő szülők hasznos információkat kapnak a gyermekvárással és a gyermekneveléssel kapcsolatban. Minden alkalommal az őket érdeklő témában egy rövid előadást hallhatnak, a kicsi gyerekeknek pedig módjukban áll megismerkedni és együtt játszani.
Művelődési házunkban hetente egy alkalommal az Igali Asszonyok néptáncolnak.

Programkínálatunkat a helytörténeti előadások színesítik, melyek alkalmával a helyi lakosok megismerkedhetnek múltjuk történetével.

Állandó programjaink között szerepel a Zumba- és alakformáló aerobic is, amelyek minden pénteken 19 órakor kezdődnek. Emellett kéthetente pénteken délután 16 órától Hip-Hop táncoktatás zajlik falaink között.

Az Arany János Művelődési Ház dolgozói minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!
Keresés
Webkamera
Webcam