1resize_1.jpg,
IGALI ORSZÁGOS NYUGDÍJAS KULTURÁLIS TALÁLKOZÓ
Időpont: 2023-06-02
Helyszín: Igali-Gyógyfürdő
Cím: 7275 Igal, Rákóczi tér 30.
Email: info@igalfurdo.hu
Web: www.igal.hu

IGALI ORSZÁGOS NYUGDÍJAS KULTURÁLIS TALÁLKOZÓ ÉS FÜRDŐS EGÉSZSÉGNAP

2023. június 2. péntek - IGALI-GYÓGYFÜRDŐ

2023-ban június 2-án kerül megrendezésre az Igali Országos Nyugdíjas Találkozó. Az egész napos kulturális programra az ország minden pontjáról érkeznek nyugdíjas csoportok, akiknek amellett, hogy lehetőségük nyílik feltöltődni az ország egyik legjobb gyógyvízében, számos színvonalas műsort is megtekinthetnek.  A nap folyamán több nyugdíjas tánccsoport illetve énekkar műsorát élvezhetik a vendégek.

Programok:

10:00 A rendezvény hivatalos megnyitója
10:20 – Színpadi programok
16:00 Sztárvendég: Gergely Róbert 

Fontos információ:

A rendezvényre az előrejelzések alapján a korábban megszokottól jóval többen érkeznek majd, emiatt tisztelettel kérjük azon fürdővendégeinket, akik nem szeretik a zsúfoltságot, hogy lehetőség szerint szíveskedjenek egy másik alkalmat választani a nyugodt és zavartalan pihenés céljából.

Pénteki beléptetési információk:
Az 1-es pénztár (bejárat felöli) várhatóan 10.00 óráig csak a találkozóra érkező csoportvezetőket fogja kiszolgálni.

A  2-es pénztár (kávézó felöli) a normál, megszokott módon szolgálja ki a kezelésre és a fürdőzésre érkező vendégeket, ezért kérjük, hogy aki nem a találkozóra érkezik, az ehhez a pénztárhoz szíveskedjen állni.

Kérünk mindenkit, hogy legyünk türelemmel egymás iránt, különösen a reggeli beléptetés során, ahol várhatóan a szokásosnál hosszabb várakozási idővel kell számolni.

A nyugdíjas találkozó programjai a családi medencékkel szemben található füves területen felállított színpadon kerülnek megrendezésre. A nyugdíjas találkozó közös ebédjének szintén a füves területen felállított sátrak szolgálnak majd helyszínéül.  

Köszönjük szépen mindenkinek a türelmet és a megértést!

 

 

 

Képek
7.jpg,
DSC4776resize.jpg,
20180427gergely-robert.jpg,
DSC6981resize.jpg,
2resize_1.jpg,
DSC6868resize.jpg,
3resize.jpg,
Keresés
Webkamera
Webcam
Hőforrás Camping Medico20