IluskaIGALFurdo12.jpg,
Iluska Vendéglő
Cím: 7275 Igal, Rákóczi tér 30. - Fürdő pavilonsor
Telefon: 06 20/417-9881
Email: iluskabufe@gmail.com
Web: www.iluskavendeglo.hu
Kedves Vendégeim!

Köszönöm a sok éves bizalmat. Köszönöm, hogy megtisztelnek szeretetükkel és kitartásukkal, hiszen a törzsvendégeim gyerekei is lassan felnőtté válnak.
Nagy erőt és kedvet ad a munkámhoz a Vendégeim elismerése, javaslatai és bírálatai egyaránt. A jó dolgokat megtartom. A bírálatokat komolyan veszem és megfontolom. Minden évben igyekszem valami újat is hozni a Vendéglő életébe.
Az idén további, új teraszbútorok kerültek beszerzésre, melyek stabil és kényelmes ülést biztosítanak Vendégeink számára.
Megbízható, kitartó és szorgalmas munkatársakkal dolgozom, akik igyekeznek mindig Vendégeink kedvébe járni.

Az idén változtatunk néhány apróságon az ételkínálatunkban. A HÁZ AJÁNLATA között találják majd az újdonságokat. Továbbra is a magyaros és házias ételek fontosságát tartjuk szem előtt. Azt tapasztaltam a 16 éves gyakorlatom során, hogy mind a külföldi vendégek, mind a magyarok szívesen fogyasztják az igazi, háziasan elkészített ételeket. Fontos, hogy több olyan ételkülönlegességet kínálunk, ami csak nálunk kapható. Arra törekszünk, hogy a hagyományos étkek mellett mindig legyen egy-két reform kínálat is, hiszen a gasztronómia is, mint minden más folyamatosan változik és megújul. Igyekszünk lépést tartani.

Tv nézési lehetőség és Wi-Fi is van a Vendéglőben. Egész évben nyitva tartunk, téli időszakban 9-18 óráig.
40 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani, amennyiben zártkörű rendezvényt szeretnének szervezni. Nyáron gyönyörű teraszunk van, ahol további 40 fő tud helyet foglalni.
Nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak egyedileg összeállított, kedvezményes ételkínálattal szolgálunk.
Alkalmanként szervezünk zenés-táncos esteket.
Vendéglőnk kíválóan alkalmas osztálytalálkozók, születés és névnapok, keresztelők, ballagások és egyéb rendezvények céljára.
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártyák, utalványok, szépkártyák
Amennyiben több napot szeretnének eltölteni, arra is van lehetőség. Vagy az Étterem felett lévő 3 db kétágyas szobákban, amik klímával, fenyőbútorral és BIO matracos ágyakkal vannak bútorozva, vagy a városközpontban lévő Vendégházban tudunk Önöknek szállást biztosítani. Nézzék meg a szállások közt az Iluska Vendégház ajánlatát.
Kérem látogassanak el hozzánk, személyesen győződjenek meg a hely varázsáról.
Szeretettel várom minden kedves régi –és új Vendégemet. Vendéglátó: Gergely Ilona 20-417-9881

Képek
iluska.jpg, Gergely Ilona - üzlet tulajdonos
IgalTTorony-Iluska014DTOM5resize.jpg,
IgalTTorony-Iluska015DTOM6resize.jpg,
IgalTTorony-Iluska019DTOM2resize.jpg,
iluskaszoba.jpg,
iluskaszoba2.jpg,
Keresés
Webkamera
Webcam
Hőforrás Camping