bvelolrol2.jpg,
BV Üdülőszálló
Cím: 7275 Igal, Gábor u. 6.
Telefon: +36 82/372-316, 30/5848-171
Fax: +36 82/573-035
Email: igal@bvsztrk.hu
Web: www.bvsztrk.hu/igal
A Büntetés-végrehajtási Szervezet Továbbképzési és Rehabilitációs Központja az igali gyógyfürdő szomszédságában, egy csendes domboldal nyugati oldalán található. Az intézmény a hozzá tartozó parkosított területével ideális környezetet biztosít a pihenni érkezőknek.
Vendégeink elszállásolására 21 szoba, 4 apartman és egy különálló vendégház áll rendelkezésre. Apartman-házunk egy franciaágyas és egy kétágyas szobával, valamint teakonyhával és zuhanyzóval ellátott, önálló, zárt udvara van. A szobák, apartmanok fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, rádióval és televízióval vannak berendezve, a földszinti és emeleti szobák erkélyesek, a tetőtériek klímaberendezéssel felszereltek. A szobák két- háromágyasak, de a szobában elhelyezett kétszemélyes kanapé kihúzva még két személy kényelmes elhelyezését biztosítja. Az apartmanok két szobával és fürdőkádas fürdőszobával ellátottak, 4-5 fő elhelyezésére alkalmasak. Mozgássérülteknek kialakított szobával is rendelkezünk.
A klimatizált étterem a magyaros konyha és a környék ételspecialitásaival várja a kedves vendégeinket. A büfé kedvező árakkal és nagy választékkal üzemel.
A szabadidő kellemes eltöltését, a kikapcsolódást szolgáltatásaink széles választékával biztosítjuk vendégeinknek.

Szállodánkban jól felszerelt gyógyászati részleg működik képzett, tapasztalt személyzettel, ahol mozgásszervi panaszok kezelése történik.

További információkért keresse fel honlapunkat, kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz e-mailen vagy telefonon. Szeretettel várjuk!

Üdülési csekket elfogadunk!
Szállodánk a HONVÉD Egészségpénztár szerződött partnere.
Képek
bvetterem.jpg,
bvfak2.jpg,
bvjatszoter2.jpg,
bvszoba02.jpg,
bvszoba06.jpg,
Keresés
Webkamera
Webcam
Hőforrás Camping Medico20