Iluska Vendéglő

Továbbra is a magyaros és házias ételek fontosságát tartjuk szem előtt.

Kedves Vendégeim!


Először is: szeretném megköszönni a sok jókívánságot, a sok gratulációt, a sok-sok éves bizalmukat. A Vendégeim nagy része visszatérő. Szemem láttára nőnek fel a gyerekek és úgy jönnek minden nyáron, mintha haza jönnének. Sajnos elég sok a veszteség is, hiszen 20 év nagyon hosszú idő, sok Vendégemet már nem láthatom soha többé. Fájdalommal és szeretettel emlékszem rájuk is. A legnagyobb erőt és motivációt Vendégeim elismerése, javaslata és bírálata adja. A jó dolgokat megfogadom. A bírálatokat komolyan veszem és megfontolom. Minden évben igyekszem valami újat is hozni a Vendéglő életébe.

Továbbra is a magyaros és házias ételek fontosságát tartjuk szem előtt. Azt tapasztaltam a 20 éves gyakorlatom során, hogy mind a külföldi vendégek, mind a magyarok szívesen fogyasztják az igazi, háziasan elkészített ételeket. Fontos, hogy több olyan ételkülönlegességet kínálunk, ami csak nálunk kapható. Arra törekszünk, hogy a hagyományos étkek mellett mindig legyen egy-két reform kínálat is, hiszen a gasztronómia is, mint minden más folyamatosan változik és megújul. Igyekszünk lépést tartani.

Tv nézési lehetőség és Wi-Fi is van a Vendéglőben.

A nyitvatartásunk minden nap: 9.00-18.00

40 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani, amennyiben zártkörű rendezvényt szeretnének szervezni. Nyáron gyönyörű teraszunk van a Gyógyfürdő területén, az úszómedencével szemben, ahol további 60 fő tud helyet foglalni.

Nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak egyedileg összeállított, kedvezményes ételkínálattal szolgálunk.
Reményeink szerint az étlapunkat sikerült úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára legízletesebb falatokat.


Helyezze magát kényelembe, érezze magát úgy, mintha tényleg otthon lenne. Mi azon vagyunk, hogy az Ön nyugalmát biztosítsuk és igényeit kielégítsük. Vendéglőnk kíválóan alkalmas osztálytalálkozók, születés - és névnapok, keresztelők, ballagások, céges bulik és egyéb rendezvények céljára. Erre az alkalomra kérje árajánlatunkat. Kérem, látogassanak el hozzánk, személyesen győződjenek meg a hely varázsáról. Szeretettel várom minden kedves régi – és új Vendégemet, mert Nélkületek, Önök nélkül nem lehetnék itt.

ÉRVÉNYES: 2023.01.01-TŐL


Képek:



Hasonló találatok:

Marica Étterem

7275 Igal, Rákóczi tér

Változatos étlappal, házias ízekkel, udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal várjuk minden kedves vendégünket.

Bővebben

Ildikó Vendéglő

7275 Igal, Farkas J. u. 38.

Házias ízekkel családias környezetben várjuk a vendégeinket.

Bővebben

Galéria Étterem

7275 Igal, Fürdő parkoló

Várjuk szeretettel vendégeinket!

Bővebben

7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu