Termál Panzió Igal

Panziónk a 2019-es évben teljes egészében felújításra került.

A családias hangulatú panzió Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található és 20 jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves Vendégeit. A hagyományos kétágyas szobák mellett egyágyas illetve családi szobákkal is rendelkezik gondolva a gyermekkel vagy nagyszülőkkel érkezőkre. A panzió szobák színes televízióval, saját telefonnal és zuhanyzóval vannak felszerelve.

Ha egy kis lazításra, testi-lelki kényeztetésre vágyik, keresse fel szálláshely saját mini wellness központját, amelyben egy finn szauna, egy infra szauna és egy gyógyvízzel feltöltött medence teszi kellemesebbé a kikapcsolódást.

Panziónk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei valamint fitness és wellness ételek széles választéka.

Családias éttermünk, két hangulatosan berendezett belső teremből áll, emellett pedig rendelkezünk egy nagyméretű külső terasszal is, ahol jó idő esetén szintén lehetőség nyílik az étkezések lebonyolítására vagy akár kötetlen baráti beszélgetésekre.

Éttermünk befogadó képessége 80 fő.

Tavasztól őszig, a szálloda Mediterrán grillterasza igazi felüdülést nyújt a kulináris ízek kedvelőinek. A mediterrán teraszon található látványkonyha lehetővé teszi a grill ételek szabadban történő elkészítését a reform konyha szerelmeseinek és a mediterrán ízek kedvelőinek.

Éttermünk büféreggelivel és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.

Szállóvendégeinken kívül természetesen várjuk azon külsős vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák szállodánk büfé- vagy a la carte kínálatát.

A panzióban található drinkbár széles italválasztékkal és kávékülönlegességekkel áll vendégeink rendelkezésére.



Kategória: Hotel / Panzió
TV: igen
kutyabarát: Nem
Ingyenes WIFI: Nem
Zárt parkoló: Nem

Ajánlatkérés innen:

Hasonló találatok:

Iluska Panzió

7275 Igal, Rákóczi tér 30. - Fürdő pavilonsor

A PANZIÓ három szobából áll az Iluska Vendéglő emeletén, mely a Gyógyfürdő területén található (Rákóczi tér 30.).

Bővebben

Egyházturisztikai szálláshely

7275 Igal, Szent István u. 106.

A szálláshely 2014-ben került kialakításra a város központjában, közvetlenül a római katolikus templom mellett.

Bővebben

Hotel Peresa

7275 Igal, Rákóczi tér 26.

Szállodánk a lankás somogyi dombok között a gyógyvizéről méltán híres festői szépségű Igal üdülőövezetének központjában...

Bővebben

Napsugár Ház

7275 Igal, Hegyi utca 7.

A Napsugár Ház 2017 évben is várja vendégeit.

Bővebben

7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu