BV Üdülőszálló

Közvetlenül az Igali Gyógyfürdő mellett található a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási,Továbbképzési és Rehabilitációs Központja szállodája.

Közvetlenül az Igali Gyógyfürdő mellett található a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási,Továbbképzési és Rehabilitációs Központja szállodája.

Szállodánk és szolgáltatásaink a büntetés-végrehajtás és a társ rendvédelmi szervek személyi állománya mellett civil vendégeket is szívesen fogad. Szálláshelyként 21 szobában és 4 apartmanban van lehetőségünk összesen, közel 80 fő vendégül látására.

Felújított szobáink légkondicionáltak, fürdővel rendelkeznek, illetve a legtöbb szoba erkélyes. A szobákban egyidejűleg kettő-három, illetve a két lakrészes apartmanokban akár 5 fő szállása is biztosítható. Mozgáskorlátozott vendégeink részére, speciális földszinti elhelyezésre van lehetőség.

A szállodánkban 100 fős, modern, technológiailag jól felszerelt konferencia terem áll rendelkezésre a továbbképzésre érkezők részére. Kisebb értekezletek, tréningek megtartására 10 fő befogadására alkalmas terem szolgál. 

Az épületben speciális mozgásszervei rehabilitációs részleg is található, amelyhez az egészségügyi szakszemélyzet különböző kezelései (masszás, gyógytorna, vízi torna, elektroterápia stb.) társulnak, ezen szolgáltatásink külön térítés ellenében szintén elérhetők civil vendégeink részére is.

Szállodánk komplett kültéri wellness részleggel rendelkezik, melyben egy 30 m2 alapterületű úszómedence, gyermekpancsoló, 7 személyes jakuzzi, finnszauna, valamint büfé pavilon várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Éttermünkben a hagyományos és a modern konyha ízeivel várjuk kedves vendégeinek. 

A továbbképzések és az üdülés mellett szállodánkban lehetőség van családi rendezvények, esküvők megszervezésére is, melyekre az intézmény kedvezményes áraival várja az érdeklődőket.

A családoknak és baráti társaságoknak is kitűnő helyszínt biztosít az esti kikapcsolódáshoz az udvarban található műfüves focipálya, teqball pálya, illetve éttermi terasz, valamint a szalonnasütő helyünk is, de az épületben alakítottuk ki a büntetés-végrehajtás első saját szabaduló szobáját is.

24 órás recepciós szolgálatunkkal a nap 24 órájában várjuk a pihenésre, kikapcsolódásra, továbbképzésre érkező vendégeinket.



Kategória: Hotel / Panzió
Ingyenes WIFI: igen
TV: igen
kutyabarát: Nem
Zárt parkoló: Nem

Ajánlatkérés innen:

Hasonló találatok:

Igali Pál-Cappone Panzió Étterem

7275 Igal, Rákóczi tér 16.

Várjuk szeretettel pihenni vágyó vendégeinket!

Bővebben

Egyházturisztikai szálláshely

7275 Igal, Szent István u. 106.

A szálláshely 2014-ben került kialakításra a város központjában, közvetlenül a római katolikus templom mellett.

Bővebben

Termál Panzió Igal

7275 Igal, Rákóczi tér 25/A

Panziónk a 2019-es évben teljes egészében felújításra került.

Bővebben

Iluska Panzió

7275 Igal, Rákóczi tér 30. - Fürdő pavilonsor

A PANZIÓ három szobából áll az Iluska Vendéglő emeletén, mely a Gyógyfürdő területén található (Rákóczi tér 30.).

Bővebben

7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu