Gyugyi Apartman

Szálljon meg nálunk és töltsön el néhány kellemes napot nálunk és töltődjön fel a jódos vizű igali gyógyfürdőben!

A gyógyfürdő ideális üdülésre, pihenésre, kisgyermekes családok részére is. A gyógyfürdő - kényelmesen, gyalogosan, 5-6 perc alatt elérhető az általunk kínált szálláshelyről, így mentesülhetnek az esetleges parkolási díj megfizetésétől.


Kettő jól felszerelt apartman, áll egész évben vendégeink rendelkezésére. A tetőtéri apartmanban egy háló szoba, egy nappali, egy étkező, konyha, és egy fürdőszoba került kialakításra. Hozzá tartozik egy 10 m2-es terasz, ahol pihenés mellet gyönyörködhetnek vendégeink az eléjük táruló panorámában is. A különálló apartmanban található kettő hálószoba, egy konyha, nappalival és egy fürdőszoba. Természetesen ehhez is kapcsolódik egy terasz, ahol a forró napok után kellemesen felüdülhetnek. A nappalikban televízió nyújt szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget, az ingyenes Wifi kapcsolaton keresztül elérhető - internetezési lehetőség mellett. A konyhák felszereltsége: kétzónás esztétikus kerámia főzőlap, hűtőszekrény- mélyhűtő résszel, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló és kávéfőző. A Kisfaludy pályázatnak köszönhetően komfortosabbá tettük az apartmanokat. Ugyanis a forró nyarak elviselésére légkondicionáló berendezések kerültek felszerelésre.


A téli időszakban, viszont központi fűtés nyújt kellemes meleget. Zárható parkolási lehetőség biztosított minkét apartmannál.
Környékünkön, megyeszékhelyünk és számos kisebb település színes program lehetőséget kínál a turisták számára, beleértve kisebb kirándulásokat, zenei, sport- és kulturális rendezvényeket.

NTAK regisztrációs szám: MA19018058



Kategória: Magánszálláshely
Ingyenes WIFI: igen
TV: igen
Zárt parkoló: igen
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen:

Hasonló találatok:

Magánszálláshely

7275 Igal, Camping u. 14.

A nyaraló az igali gyógyfürdőtől kb. 300 méterre, a fürdő melletti csendes utcában található.

Bővebben

Sámoly Apartman

7275 Igal, Tavasz u. 23.

Önálló nyaraló - fürdőhöz közeli - kis utcában.

Bővebben

Gellért Apartman -egész évben

7275 Igal, Mátyás Király utca 32.

A szállás Igal központjában a gyógyfürdőtől mindössze 180m-re található és egész évben várja a pihenni vágyókat.

Bővebben

Franciska Portája

7275 Igal, József Attila u. 40.

Tudja milyen gyönyörű Igalban a napfelkelte vagy a csillagos ég? Ha nem akkor jöjjön el Franciska Portájára és élvezze ki a...

Bővebben

7275 Igal, Szent István utca 107. • +36 82/573-029 • igal@somogy.hu